Homegard producten

Onze producten komen uit de professionele ongediertebestrijding maar nu geschikt voor particulier gebruik. Er is een lijn biologische producten en een lijn aan chemische producten. Het zijn dus nagenoeg allemaal uniek producten

Bekijk alle producten op Homegard.nl

Deltasect

Deltasect is een concentraat dat eenvoudig met water verdunt kan worden ter bestrijding van kruipende insecten binnenshuis, zoals huizen, appartementen, bioscopen, hotels, restaurants, bars, kantines, ziekenhuizen, industriële magazijnen etc. Het is een professioneel product dat geschikt is voor consumentengebruik.

Bekijk de producten

Kakkerlakken Gel

Net als de HomeGard Mieren Gel is dit product oorspronkelijk afkomstig uit de professionele ongediertebestrijding. Uiterst effectief en kan spaarzaam aangebracht worden, waardoor biocide gebruik geminimaliseerd wordt.

Bekijk de producten

Kakkerlakken Lokdoosjes

De HomeGard Kakkerlakken Gel zit ook in de HomeGard Kakkerlakken Lokdoosjes. Ook aan dit product is een bittere stof toegevoegd, zodat het veilig is voor huisdieren en kinderen.

Bekijk de producten

Mierengel

De oorsprong van dit product is een professioneel middel, maar nu in kleinere verpakking ook toegelaten voor consumentengebruik. De gel is zeer attractief met een zeer laag gehalte aan werkzame stof, zodat mieren veel tijd hebben om het middel door te geven tot diep in het nest, waardoor de uiteindelijke behandeling meer succesvol wordt.

Bekijk de producten

Mieren Lokdoosjes

De HomeGard Mierengel zit ook in de HomeGard Mierenlokdoosjes, waardoor de werking identiek is. Het voordeel van een lokdoosjes is dat het veilig verpakt is tegen huisdieren en kinderen. Mocht een huisdier of kind toch proberen het product op te eten, dan zal dit niet lukken door de toevoeging van een bittere stof waar de mieren geen last van hebben.

Bekijk de producten
homegard mossoff lawncare

MossOff Gazon

MossOff Gazon is speciaal ontwikkeld voor gebruik op gazons. MossOff is een biologisch afbreekbaar product (concentraat) dat eenvoudig met water te verdunnen is, waarna het direct over het gazon gespoten kan worden. Na de droging geeft het een onzichtbare micro-coating die ervoor zorgt dat mossen gedood worden en werkt het gehele jaar.

Bekijk de producten
homegard mossoff multisurface

MossOff Multi Surface

MossOff Multi Surface is een biologisch middel (concentraat) welke eenvoudig met water te verdunnen is, waarna het direct gebruiksklaar is om te gebruiken. Het kan gebruikt worden op allerlei ondergronden van steen, hout, beton, kunstgras, etc. Na applicatie droogt het op tot een bijna onzichtbare en biologisch afbreekbare micro-coating die mos- en groene aanslag (algen) stopt.

Bekijk de producten
homegard mossoff rtu

MossOff Groene aanslag

MossOff Groene Aanslag is een kant en klaar product (RTU), dat direct geschikt is voor het bespuiten van oppervlakken met groene aanslag, zoals balcons, trappen, vlonders, potten, tuinmeubels, schuttingen, kozijnen, etc. MossOff werkt het gehele jaar en is niet chemisch en is veilig voor mens, dier en  milieu.

Bekijk de producten